Go to Top

Individuel sparring

Individuel sparring medarbejdere

TRIVSEL I TRAVLHED – OVERBLIK OG OVERSKUD

Individuelt sparringsforløb, der indeholder rådgivning og træning. Du øger dit overskud, får overblik over din arbejdssituation og udfordringer i dagligdagen. Du får konkrete redskaber til at bevare overblikket, og til at planlægge skiftet præstation og restitution. Forløbet er velegnet, hvis du og din leder ønsker at forebygge stress, eller hvis du er kommet tilbage fra en stress-relateret sygemelding.

 Forløbet indeholder:

 • Akut rådgivning – nedgearing fra gul til grøn zone
 • Licens til Stressbarometer®, så du kan følge dine fremskridt
 • Bedre søvnkvalitet
 • Arbejdsliv, familieliv, personligt liv
 • Konkret planlægning dag for dag og måneder frem
 • Mail, mobiltelefon, møder og redskaber til styring af kalenderen
 • Faktabaseret forventningsafstemning
 • Dit eget toppræstationsmønster
 • Rolle, forventninger
 • At sige ja og nej på de rette tidspunkter
 • Årsplan – præstation og restitution

Rådgivningen bygger på konkrete, brugbare redskaber, skemaer, tips og tricks, bl.a. den anerkendende tilgang, Lis Lyngbjerg er sparringspartner, forløbet er konkret og redskabsbaseret, ikke terapi.

I forløbet indgår:

7 møder á 1,5 time
Mulighed for at aftale et midtvejsmøde eller afsluttende møde med nærmeste leder eller HR.

Arbejdsmateriale:

 • 1 bog Effektiv uden Stress, Lis Lyngbjerg
 • 1 bog Ledelse og stress, Lis Lyngbjerg
 • 1 lydbog Søvnkuren, Lis Lyngbjerg
 • 1 Arbejdshæfte af Henrik Krogh
 • Licens til Stressbarometer®
 • Arbejdsmappe med redskaber og resultater
 • Skemaer, opgaver og litteratur efter behov

Pris:
Forløb inkl. materiale:                                                 17.500,- ex moms og kørsel

Sted:
Trelleborggade 6 st.th, 2150 Nordhavn, eller i særlige tilfælde på medarbejderens arbejdsplads. Forløb via Skype kan aftales.

Betalingsbetingelser:
Priser er ex moms, faktureres ved aftalens indgåelse. Betalingsfrist netto kontant 8 dage. Ophavsret/copyright på materiale: Lyngbjerg. Aflysningsbetingelser: Ved aflysning af møder senere end 24 timer før betales 100 %.


RÅDGIVER:

Lis Lyngbjerg er specialist i ledelse og stress, forfatter og underviser.
Hun er uddannet inden for kommunikation/ledelse, er proceskonsulent fra psykologerne Haslebo og Partnere og har læst Global People Management Leadership & Human Resource Management på CBS.

Hun underviser i trivsel og stress og har individuelle sparringsforløb med chefer, ledere, teamledere, projektledere og medarbejdere fra bl.a. Aarstiderne, Live Nation, Skolen Sputnik, Kriminalforsorgen, Moderniseringsstyrelsen, Udenrigsministeriet, Hartmanns, SEB.
Hun samarbejder med Mindwork Psykologisk Center.


REFERENCER:

“Den første telefonsamtale med Lis Lyngbjerg varede 2,5 time, og det hjalp mig mere end alle de stress-eksperter, jeg har prøvet gennem de tre år, hvor jeg har døjet meget med stress. Ved første telefonsamtale var jeg på niveau 6 (gul zone, tæt på sygemelding). Da vi mødtes til det første møde efter min ferie, hvor jeg havde fulgt den plan, hun gav mig, var jeg nede i niveau 2 (grøn zone).”
Maja Rydahl Læssøe, CAD koordinator og teknisk assistent, Rambøll

Du skal lige have en tak for det, du gør for vores medarbejdere, som enten er ramt af stress eller er på vej derhen. Jeg har ikke tidligere haft så gode resultater med stress-coaches, som vi har haft med dig!”
Anne-Mette Ravn, administrerende direktør, Hartmanns A/S

”I mit forløb hos Lis Lyngbjerg i foråret 2012 lærte jeg konkrete metoder til både at komme ud af en konkret stress-spiral samt fik grundlæggende værktøjer til at lede og strukturere min arbejdsdag som projektleder. Deri balancegangen mellem min direktions, mine ansattes og egne ambitioner og visioner for de enkelte projekter. Metoder og værktøjer der stadig er fast integreret i min daglige arbejdsproces, som har givet mig både overskud og glæden tilbage i mit arbejde.”
Michael Madsen, Produktions Manager/Projektleder, Live Nation Denmark

”Når man er stressramt, har man brug for konkrete værktøjer til, hvad man skal gøre her og nu. Det fik jeg hos Lis Lyngbjerg. Samtalerne var helt fri for dybdepsykologi – og det var jeg glad for, det er slet ikke mig. Min stress handlede om at administrere dagligdagen bedre. På det afsluttende møde med Lis deltog min chef også, så værktøjerne kunne blive forankret i mit job.”
Per Maymann, driftschef, Hartmanns A/S

”Den første samtale med Lis var en befrielse. Alene det, at det foregik over telefonen, var en stor lettelse, for jeg havde ikke overskud til at skulle mødes med nogen. Jeg så virkelig frem til hvert møde, hvor jeg fik masser af praktiske, konkrete værktøjer, som virkelig har hjulpet mig meget, og som jeg stadig bruger. Jeg kan kun anbefale et forløb med Lis, også for de, som ikke er har stress som sådan, men som har brug for råd til at holde styr på hverdagen.”
Pernille Nielsen, skolelærer og teamleder

”Tidligere syntes jeg det var svært at tage fat i (..) medarbejdere. Hos Lis har jeg fået en bevidsthed om at det er min pligt som leder at tage fat i dem, og jeg har fået værktøjerne til at gøre det på den bedste måde. Jeg er blevet mere bevidst om, at det at stille krav til medarbejderne også handler om at tage hensyn til dem. Og jeg føler, at jeg klart er bedre til at fange faresignaler nu, og jeg tror at mine medarbejdere er klar over, at jeg står klar med ”prioriteringshatten”, hvis de har brug for den.”
Dorthe Kandi, Redaktionschef, FEMINA at Aller Press A/S

”Jeg kan klart anbefale Lis som sparringspartner i forbindelse med at komme ned i gear og få sundere arbejdsvaner. Jeg havde et meget vellykket forløb, hvor en kombination af coaching og læsning af hendes bøger resulterede i, at mit stressniveau kom ned under landsgennemsnittet (endte på 2 ud af 10), samtidig med at jeg blev mere effektiv.”
Jesper Andersen, Portfolio Manager at Nordea Investment Management at Nordea

”Jeg gennemgik i 2013 et forløb med Lis Lyngbjerg, som gav mig større overblik, mere ro og styrkede min tro på mig selv og mine kompetencer. Jeg var især glad for, at Lis går meget handlingsorienteret til sagen. Lis er ikke typen, der bruger tid på en masse navlepilleri. Det er i stedet meget konkrete råd og opgaver, der fylder i forløbet. Noget som passede mig rigtigt godt.”
Mette Rou Lund, kulturredaktør, Femina, Aller Press

“Jeg har været meget glad for forløbet og ikke mindst den professionelle håndtering bl.a. i forhold til min arbejdsplads.”
Jan Pedersen, Direktoratet for Kriminalforsorgen