Go to Top

Ledertrivsel i travlhed – ny bog til ledere

I de sidste mange år har vi fokuseret på præstation, mens restitution har været sat i skammekrogen som noget værre dovenskab. Men det betyder, at
alt for mange undrer sig over, at de ikke kan koncentrere sig, ikke kan sove, ikke kan huske, har ondt i maven, har hovedpine, ikke har energi til noget, ikke kan træffe beslutninger.Ledertrivsel i travlhed mindst

Behov for restitution

Det er alle typiske stress-symptomer, som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at man skal sygemeldes af stress. Men det er signaler om, at kroppen har brug for restitution, som mange overhører. Alt for mange bliver alvorligt syge, og alt for mange bliver sygemeldt.

Ledertrivsel i travlhed – lad ikke arbejdspresset knække dig

Derfor har jeg har skrevet en bog – denne gang om lederens eget helbred. En række ledere – og deres nærmeste ledere – fortæller, hvordan de har håndteret udfordringer, overbelastning og forebygget stress-sygemeldinger.

Det er altså en håndbog i, hvad man også kan gøre, når stress-symptomerne presser sig på, i stedet for at vente på, at lægen erklærer fuldt stop og sygemelding.

Læs anmeldelser af Ledertrivsel i Travlhed

Læs mere uddybende om baggrunden på LinkedIn: Ledertrivsel i travlhed – blog LinkedIn

Læs nyhedsbrevet, hvor du kan få 20 % rabat og fri fragt, hvis du forudbestiller to bøger. En til dig, og en til din leder eller lederkollega eller partner. Det giver en fælles referenceramme og gør det nemmere at vælge, hvad I vil fokusere på og bruge i jeres liv.

Tilmeld dig hos Dansk Psykologisk Forlag til gå-hjem-møde/bogreception den 2. maj 2016 15.30-17.30